Telefonos értékesítő munkatárs pozícióba kollégát keresünk Vásárosnaményba

NaturComfort Kft.
Vásárosnamény
Bruttó 138 000 Ft / hónap
2019. 03. 14.


Cégünk, a NaturComfort Kft. olyan munkatársakat keres, akik szeretnek segíteni embertársaikon, és tudják, hogy milyen a betegség, a fájdalom.


Telefonos értékesítő munkatárs pozícióba keressük leendő Kollégáinkat. Termékeinket meglévő és új ügyfeleink részére értékesítjük elsősorban visszeres, ízületes, reumatikus problémákra. Készítményeink a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlásával rendelkeznek. Leghíresebb (saját fejlesztésű) termékünk, a Magyar Családi Balzsam pedig Magyar Termék Nagydíjas.

Ha nincs tapasztalatod, akkor is jelentkezz, mert egyedi képzési rendszerünknek köszönhetően minden munkatársukat kiképezzük!

Ha nehezebb körülmények között élsz, ha többre vágysz, mint egy monoton betanított munka, ha ki akarsz törni, és egy barátságos, irodai környezetben akarsz dolgozni, jelentkezz!

Jelentkezz, ha kész vagy új kommunikációs ismereteket elsajátítani, majd a tanultak alapján 8 vagy 6 órában munkát tudsz vállalni.

Ezért cserébe mi FIX bért adunk, amit van lehetőséged megnövelni jutalékkal. Előrelépési lehetőségek, béren kívüli motivációk is nyitva állnak előtted!

Vidéki Munkatársaink utazási támogatásban részesülnek.

Rugalmas munkaidőben dolgozunk és tekintettel vagyunk a felmerülő családi elfoglaltságra is.

Cégünk 2011. februárjától stabilan, három országban terjeszkedve, mára már több, mint 130 munkatárssal dolgozik. Van, aki egyéb jövedelmeit egészíti ki nálunk, ám számos munkatársunknak ez a főállása.

Tartozz közénk Te is!

  • Tel: 0620/268-1883
  • E-mail: "Jelentkezem" gombra kattitnva.

„4 éve dolgozom a Naturcomfort Kft-nél telefonos ügyintézőként. Egészségügyben dolgoztam védőnőként hosszú éveken keresztül, aztán szerettem volna magam kipróbálni egy telefonos munkakörben. Megérkezésem után rögtön megcsapott a kollégák  felszabadultsága, vidámsága, tudtam, hogy jó helyre jöttem, így maradtam. Hogy miért? Nagyon sok hasznát veszem az egészségügyi tapasztalataimnak. Segíteni tudok, és ami lényeges, nagyon sokat tanulok egy- egy beszélgetés során.  Szeretek itt dolgozni, mert megbecsülnek a cégnél, sőt minden hónapban a fizetés mellé ajándékokat kapunk, amit imádok. A  sok pozitív visszajelzés a kedves vásárlóinktól rengeteg energiával tölt fel, mosolyt csal az arcomra. Nagyon szuper az  időbeosztás és  ez az igazi családi légkör, ami sokaknak hihetetlenül hangzik, de ez a való  világ, ez a cég így működik. Ha nem hiszed, gyere, próbáld ki magad, szeretettel várunk a Családi csapatunkban!”

Palágyi Éva Telefonos Értékesítő, Vásárosnamény

Információk az állásról


Foglalkoztatás jellege

  • Teljes munkaidő 8 óra

Elvárt tapasztalat

  • Nem igényel tapasztalatot

Elvárt végzettség

  • Általános iskola

Munkarend

  • Általános

Beosztás

  • Beosztott

Hasonló hirdetések